Geef uw tuinaanleg in handen van een vakman

Is uw tuin aan een opfrisbeurt toe? Of hebt u onlangs een nieuwbouw gekocht en zoekt u een bedrijf in tuinaanleg in de regio Sint-Truiden? Vertrouw dan op de knowhow van KG-projecten.

Uw tuin is onze passie

Een tuin moet passen bij de stijl en het huis van de bewoners. KG-projecten tovert uw tuin om tot een pareltje waar het aangenaam vertoeven is. Zo kan u ons inschakelen voor de aanleg van uw gazon met gras, grasmatten of kunstgras van het merk Namgrass. We gaan voor complete projecten, inclusief verhardingen zoals klinkers, dolomiet, kiezel of polybeton en het plaatsen van afsluitingen zoals houten schutsels, betonplaten met print of steenkorven. Daarnaast plaatsen we ook tuinhuizen en carports. Met meer dan 15 jaar ervaring kunnen we u ook vakkundig adviseren bij de keuze van planten, bomen en bloemen.

Met een frisse kijk en ongeremde creativiteit

Alles begint met een doordacht plan met kostenraming. KG-projecten uit de regio Sint-Truiden maakt een ontwerp dat rekening houdt met uw wensen op gebied van functionaliteit, uitstraling en budget. Dan gaan we met een grote dosis passie en creativiteit aan de slag om een tuin aan te leggen die straalt in elk seizoen. Daarnaast zorgen we ook voor een regelmatig onderhoud van uw tuin.

Wil u graag een gratis offerte voor tuinaanleg en onderhoud, verbouwingen en laswerken. Of misschien wil u zelf aan de slag met een bouwpakket voor uw tuinhuis? Contacteer ons gerust. Wij helpen u met plezier verder.