Al 20 jaar gespecialiseerd in laswerken

Overweegt u laswerken in de regio Sint-Truiden te laten uitvoeren? Hoogtijd om kennis te maken met het vakmanschap van KG-projecten, een bedrijf met 20 jaar ervaring in het lassen van allerlei constructies. 

In eigen atelier of ter plaatse

In ons eigen atelier in Nieuwerkerken bij Sint-Truiden verwezenlijken we de laswerken van uw poort, steenkorven, hekwerk, geraamte voor meubilair zoals kasten en tuintafels en allerlei andere constructies op maat. We komen ook bij u ter plaatse om laswerken uit te voeren. We zien het als een uitdaging om uw idee om te zetten in een prachtig product waaraan u jarenlang plezier zal beleven.

Steenkorven

Tijdens een bezoek ter plaatse zoeken we samen met u uit welke steenkorven het mooiste effect zullen hebben. Aan de hand van een ideeënboek, kunnen we enkele van onze realisaties tonen. Voor het vervaardigen van steenkorven gebruiken we stevige en solide materialen. Ook ledverlichting kan worden ingewerkt.

Constructies op maat

Wij maken constructies van kleine bloembakken, banken, smeedijzeren werkjes tot draagvloeren van een terras, carports op maat, schuttingen en afsluitingen. Zowel inox, ijzer en aluminium kunnen we lassen. Op verplaatsing lassen we met elektrode. In het atelier met half-automaat en tig. Alles wordt tot op de millimeter precies ontworpen, gemaakt en geplaatst.

Poorten, hekken en afsluitingen

Om uw tuin of terrein duidelijk af te bakenen kan u ons contacteren voor het plaatsen van een afspanning. Er zijn diverse materialen mogelijk zoals Bekaert draad, steenkorven, houten schutsels of misschien een mooie afsluiting in hardhout. Graag helpen we u bij het maken van uw keuze. U kan bij ons terecht voor het opmeten, uittekenen, maken en plaatsen van uw poort of hekken. Wil u een automatische poort met toegangscontrole? Ook dan bent u bij KG-projecten in de regio Sint-Truiden aan het juiste adres. Wij zorgen tevens voor parlofonie of videofonie.

Gegalvaniseerd en gecoat

Smeedwerken en modernere laswerken worden in eigen atelier uitgevoerd. Onze producten worden gegalvaniseerd en gecoat. Voor de kleur kan u kiezen uit een waaier van ral-kleuren. Voor meubelen maken we in combinatie met hout en metaal een meubel dat aan al uw wensen voldoet.

Wil u graag meer informatie over laswerken? Of over onze andere activiteiten zoals renovatie en nieuwbouw, tuinaanleg of het bestellen van een bouwpakket voor uw tuinhuis? Contacteer ons gerust. Wij maken graag tijd voor u.