KG-projecten uit Sint-Truiden is een aannemer met meer dan 10 jaar ervaring

Bent u op zoek naar een bekwame aannemer in de regio Sint-Truiden? Doe dan beslist een beroep op KG-projecten, een jong en snelgroeiend bedrijf in bouwwerken, tuinaanleg en laswerken. Zaakvoerders Geert de Coster en Kristof De Roovere hebben heel wat knowhow in de sector. Geert heeft maar liefst 20 jaar ervaring in laswerken en 15 jaar in tuinaanleg. Kristof is op zijn beurt al meer dan 12 jaar gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatiewerken. In 2017 sloegen ze de handen in mekaar en begonnen ze hun eigen onderneming. 

Totaaloplossing voor uw bouwproject

U hebt bij KG-projecten slechts één aanspreekpunt voor de realisatie van het hele project, vanaf het prille begin tot de uiteindelijke oplevering. Vermits we totaaloplossingen aanbieden hoeft de klant zich niet meer tot andere bedrijven te wenden en is hij zeker van een transparante en duidelijke communicatie. Wij nemen de volledige coördinatie op ons, zodat uw woondroom zorgeloos realiteit wordt.

Gescheiden riolering

KG-projecten heeft ook een online webshop waar u een bouwpakket voor een tuinhuis, carport of steenkorven kan bestellen. Bij hun bouwactiviteiten zorgen ze voor een gescheiden riolering en ze controleren ook de EPC-waarden. Een EPC-attest is vandaag immers verplicht bij de verkoop van een woning.

Verzorgd werk

KG-projecten focust vooral op particulieren en is actief in een straal van 30 kilometer rond Heist en een straal van 30 kilometer rond Nieuwerkerken bij Sint-Truiden. Verzorgd werk, een onberispelijke afwerking, een nette werf en een stipte planning zijn troeven waarmee deze aannemer het verschil maakt. Ze hebben dan ook het vertrouwen van talrijke tevreden klanten in de streek.

Maak nu een afspraak

Hebt u nog vragen? Of wil u een afspraak maken voor een bezoek ter plaatse? Neem dan zeker contact op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een oriënterend gesprek. Zodra we uw wensen kennen en de afmetingen hebben genomen, ontvangt u van ons een gratis offerte. Keurt u deze goed? Dan gaan we meteen gepassioneerd aan de slag.

 


Bouwpakketten te koop

Snel en makkelijk!

Sorteren volgens

Heeft u nog vragen of wenst u ons te contacteren?

Hier kan u KG-projecten contacteren met al uw vragen of om vrijblijvend een afspraak te maken. Vraag nu een gratis offerte!

Contacteer ons